Karácsonyi jótékonysági gyűjtés a DÖK szervezésébenJótékonysági gyűjtés a DÖK szervezésében


Már javában zajlik a dolog!
Gyakorolhatjátok a cselekvő szeretetet 💙😊
Mint tavaly, idén is az iskola aulájában (portás asztal előtt) kihelyezett dobozba várjuk a segítséget az alábbi tárgyak formájában:
1.1 Játékok: társas, kártya, építőkocka, baba, kisautók, labda, egyéb (olyan, ami nem túl használt, újszerű, nem kopott, törött, azaz olyan, amit a saját gyerekének is odaadna az ember)
1.2 Iskolaszer, könyv: füzetek, tollak, ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera, ecset, olló, ragasztó, Ablak-zsiráf, Mosó masa, Gőgős gúnár, iskolatáska, tornazsák, színező, mesekönyv, ifjúsági regény, ismeretterjesztő könyvek...
2. Ruhák: főleg téli holmik, télikabát, hótaposó, kesztyű, sál, sapka, pulóver, pólók, zokni, esőkabát, sportcipő, gumicsizma...
3. Édesség: meg lehet állapodni a gyerkőccel a Mikulás-hozta cukorkákról, csokikról :) (mondjuk az öt hasonló Mikulás formájú csokiból neki elég-e mondjuk kettő?)
4. Tisztálkodószerek: szappan, tusfürdő, ésatöbbi
5. Egyéb: polárpléd, tea, instant kávé, zacskósleves...
6. Cipelős-fuvarozós segítséget is kérnénk, a csomagok elszállításához.

A megosztást, terjesztést, és a segítséget előre is köszöni: az Andreetti Károly Általános Iskola és Művészeti Iskola Diákönkormányzatának nevében, Patocskai Emese, elnök.